День города в Туле 2018 — поздравления, стихи, смс

Мягкие пряники, славные ружья,
Тула родная, ты наша судьба,
В жаркий ли день или в лютую стужу,
Нет нам милее и краше тебя.
Мы с Днем рожденья тебя поздравляем,
Край кузнецов, стойкий город-герой,
И праздник твой от души отмечаем,
Знай, что всегда мы гордимся тобой.


Наш древний город Тула, весь в праздничных огнях,
Смех, улыбки, песни, пляски, на проспектах, площадях,
Отмечают туляки, День родного города,
Для веселья, радости, нет ведь лучше повода!
Много есть у нас причин, Тулой погордиться,
Не одним лишь самоваром, город этот славится!
Туляки, я вам желаю, тепла, добра, и света,
Счастьем и любовью, пусть будет жизнь согрета!


Наши чудо-самовары
Во всем мире люди знают,
А сегодня все недаром
Город Тулу поздравляют,
Отмечает день рожденья
Город, всем известный, наш,
Принимай же поздравленья,
Пусть же праздничный кураж
В своем вихре всех закружит,
Всех вокруг развеселит,
Нам порой веселье нужно,
Что сплочает и бодрит!


Самовары-самовары
Главные тут на базаре,
Где левша всем подкует
Ножки, ручки и живот.
Шутка, но есть доля правды.
Тула требует награды —
Не за кнут, за пряник нужно,
Гости что вывозят дружно.
Ну а ружья? Еще где
Ходят с ними все везде?
Нет, пора налог ввести,
Чтоб богатство обрести.
Тогда праздник каждый час
Будет, а не за год раз.
А пока давайте вместе
Скажем городу без лести:
Лучший город, чтобы жить,
Строить семьи и творить.


Со своим сюда не ездят самоваром,
Пряники увозят, не везут.
Продавцы приходят за товаром,
Путники приют себе найдут...
Город славный Тулою зовут,
У него сегодня день рожденья.
И гостей без счета созовут,
Им свои готовя угощенья.
Пусть же город мой, любимый край,
Будет вечно зелен и прекрасен.
И пускай навеки этот рай
От военных дел обезопасен!


Я покупаю тульский пряник,
Из самовара чай налью.
Моя душа — усталый странник
Найдет для отдыха приют.
С Днем города тебя я, Тула, поздравляю!
Пускай же вереницей долгих лет
Уютным светом твои улочки мигают,
На сердце оставляя добрый след!


Говорят, что в славной Туле
Ветры счастливо гуляют,
Они в голову надули —
Так и в песне напевают.
И в день града очень древнего
Тульский свистнет самовар.
Вспыхнет смех народа верного —
Не сидит он по домам.
Все друг друга поздравляют,
Счастья от души желают.


Источники:

 • pozdravok.ru
 • toko-tebe.ru
 • vampodarok.com
 • vaspozdravim.ru

Поделитесь с друзьями
Предыдущая статья

Conditioner und sogar Shampoos sind die besten Dinge, die Sie jemals verwenden können, um Ihre Wäsche zu waschen. Lingerie umfasst empfindliche und empfindliche Stücke, die eine gute Pflege erfordern. Waschen sie mit einem Conditioner hilft, sie sauber und frisch zu halten.

Um Make-up zu entfernen

Sicherlich müssen Sie nicht die ganze oder die Hälfte der Flasche verwenden, um das Make-up zu entfernen. Nur ein paar Tropfen Conditioner über den Tüchern oder Wattebällchen können helfen, das Make-up leicht zu entfernen. Sie müssen keine Anstrengungen unternehmen, Make-up zu entfernen, während Sie einen Conditioner verwenden.

Entferne Band Aids

Ich denke, das Entfernen von Pflaster ist eine Anstrengung, die Geduld erfordert. Mit einem Conditioner können Sie problemlos Pflaster entfernen. Die Verwendung von Conditioner kann helfen, die Bandage leicht herauszureißen und dies hält die Blasen immer weg.

Stoffe auffrischen

Wir kaufen immer teure Kleider, die nicht mit scharfen Waschmitteln gewaschen werden sollten. Sie können Conditioner verwenden, um solche Stoffe aufzufrischen und anzuziehen und sie in gutem Zustand zu halten.

Als Nagelhautcreme

Viele von uns verwenden keine Nagelhautcreme, weil wir nicht finden, dass die Investition unser Geld wert ist.lich GrqnnpN npN ne Makeup Anleitung Golden Brown Eye Make-up-Tutorial Indische Hochzeit Golden Blue Eye Makeup Look Tutorial

E

 • Smokey Purple Eye Makeup Anleitung
 • 0fashion/smokey-purple-eye-makeup-tutorial-16.jpgcht Ruhm und Reichtum Eau de Toilette Beste Weg, um Nagellack Trocknen in einer Flasche zu stoppen ColourPop Milchflasche Ultra Matte Lippe Meine feste Haut im Winter Viva Rock von John Richmond Eau de Toilette

  
 • Meine Erfahrung mit Essence 03 Rock in a Bottle Loose Glitter:
 • Vorteile von Essence 03 Rock in a Bottle Loose Glitter:
 • Nachteile von Essence 03 Rock in a Bottle Loose Glitter:
 • >fashi0oP[Hooose-glitter-review-8.jpgw.jpg Можете също така да използвате !nnp o^ nxBoooo,of nX nX nȧ npenen 9oxn EXUf nhnhn hnhn hnhn hnhn hnhn hnhn (T nHT nhnhn ?!Hene n HO EXUΌEXU? trঢ় EXUoR nmbXGXUhnhn3 #f|]G]t/furniture/modern-storage-bed-collection-from-hulsta.jpg'>

  Ezeknek az ágyaknak kiemelkedő tulajdonsága egy fejléc, amely meghívja Önt arra, hog;tradőljö;s [email protected]@@llek@p> E;rolgyűjteox nmbniture/stylish-dining-rooms-froan-italiPEXU>

  A Cattelan Italia ágygyűjteményEXUi>

  Fekete-fehér Matrix Storage Cube Collection

  <88^ n8fílusos javaslatok a következő irodai átalakításhoz

  Először a mézeskalácsot kellett levenni a könyvespolcról. Ezek alatt a bútorok egyszerű és modern vonalak voltak, tökéletesek az új megjelenéshez. Az egységnek is új megjelenése van. Egy új, fehér festékréteget kapott, ami kiderült, hogy tökéletes választás a semleges színpaletta számára.

  A falakat is fehérre festették. Mivel a falak és a bútorok most fehér színűek voltak, ez lehetővé tette a díszítők számára, hogy itt-ott színezzenek színt. A gombokat szintén szatén nikkel tojás alakú zacskók váltják fel, és ez nagyon felderítette a hangulatot. A könyvespolcok nagyon szépen fehéren néztek ki, de egy kicsit túl nagy volt, így hátul festett zöld. Így a dekor színes és friss, {a lakásterápiában talált}.

  ?office-design-ideas/fresh-and-modern-granny-office-makeover.jpg fOTiszta, fehér, kétszintes, kétemeletes ház Valdemorillo-banEz a Valdemorillo Rezidencia, egy kortárs otthon, amely Valdemorillo városában található, egy kisvárosnál, Madrid külvárosában. Ez egy kétszintes lakóhely, amelyet az Otto Medem Architecture tervezett. A ház ügyfelei és tulajdonosai egy-két újságírónál voltak, akik békés otthont akartak találni a külvárosban TERVEZéSdesign>pure-white-contemporary-two-story-home-located-in-valdemorillo

  Ez a Valdemorillo Rezidencia, egy kortárs otthon, amely Valdemorillo városában található, egy kisvárosnál, Madrid külvárosában. Ez egy kétszintes lakóhely, amelyet az Otto Medem Architecture tervezett. A ház ügyfelei és tulajdonosai egy-két újságírók voltak, akik békés otthont akartak venni a város szélén.

  Az építészek megpróbálták beépíteni mindazokat az elemeket, amelyeket az ügyfelek igényeltek a tervezéshez. Egy gyönyörű kortárs lakóhelyet teremtettek egy egyszerű, de szemet gyönyörködtető dizájnnal. A rezidencia három kötetből áll. Ezt a designot úgy választották ki, hogy megfeleljen a topográfiának, és gyönyörű kilátást nyújtson a hegyekre. Ez a három kötet mind külsőleg, mind külsőleg kapcsolódik. Homlokzatuk összekapcsolódik.

  MoreINSPIRATION
  • Kortárs, kétcsillagos tartózkodás Baliban
  • Kétemeletes, otthonos ház gyönyörű kilátással
  • Kortárs 2 emeletes lakóhely Brisbane-ben, Ausztráliában

  A metszéspont a lakóhely központja. Ez a hely, ahonnan elérheti az összes szobát. A földszinten van egy előtér és a három tér találkozási pontja. Ugyanez a szint magában foglalja a nappalit, amely közvetlen hozzáférést biztosít a tornáchoz és a medencéhez. A nappali nyáron a kertbe is kibővíthető. Egy méterrel magasabb a konyha és az étkező. Hozzáférhetnek egy tornáchoz és egy udvarhoz is. A földszinten tetején két hálószobából álló alvóhely található. A második emeleten található irodák és egy nagy könyvgyűjtemény.

  Oarchitecture/pure-white-contemporary-two-story-home-located-in-valdemorillo.jpg f@Fehér lakás Barcelona által Sergi Pons ArchitecteEz a tágas és tágas apartman egy 1980-ban épült épületben található. Az épület Barcelona, ​​Spanyolország területén található. A lakást felújították és átalakították a Sergi Pons Architecte. A projektet 2011-ben alakították ki Anna Giraltdal együtt. A projekt a felújítást és a fejlesztést érintette TERVEZéSdesign5white-apartment-in-barcelona-by-sergi-pons-architecte

  Ez a tágas és tágas apartman egy 1980-ban épült épületben található. Az épület Barcelona, ​​Spanyolország területén található. A lakást felújították és átalakították a Sergi Pons Architecte. A projektet 2011-ben, Anna Giraltdal közösen dolgozták ki. A projekt a lakás felújítását és fejlesztését vonta maga után. A csapatnak át kellett gondolnia és újraszerveznie kellett a teret, hogy megfeleljen az ügyfél igényeinek. A laká n0XEXUt nतf nR nR nT nC o o?EXUYEXUy nकf nR nR nT nL o o?

  XEXUy nिf nR nR nT nQ o o#,?EXUाXEXU*{ n्f nR nR nT nU o!o, ?EXUture/white-apartment-in-barcelona-by-sergi-pons-architecXEXUX| n एf nR nR nT n] o4!oX@@?EXUेEXU~ nीf nR nR nT na oH!o ?EXUमEXUठEXUEXU~ nजf nR nR nT nf oh!o ?EXU ठEXU EXUYEXU~ nनf nR nR nT nl o!o ? जXEXU~ nf nR nR nT nq o!o ?EXU नo n"ooR n[iio 8 n"ooR nenТ nXX[@fehér. A mozgatható tárgyhoz sárga használatos. Ez egy minimalista dekoráció, nagyon egyszerű, de nagyon praktikus is. {Megtalálta Adriul Goula} archdaily és képeken.

  Farchitecture/white-apartment-in-barcelona-by-s5( (o0of#3 nR nб oXox nH n n& n n n̮ n̮ n`,eEXU?#R00Xo tox n o0 oox nR nरोम डेसf 0(f 0hf 0f 0f 18f 1tf 1f 2f 2,f 2|f 2f 2f 32contemporary-use-of-wood-and-colored-glass-details$TCcontemporary-version-of-a-rocking-chair-stingray-by-thomas-pedersonbF7contemporary-version-of-a-zen-retreat-by-etchboo-design}@contemporary-version-of-ernest-igl-desk-meets-men-in-black-video5;=contemporary-villa-costa-den-blanes-on-the-island-of-mallorca I81contemporary-villa-in-burgh-haamstede-netherlands|!tcontemporary-villa-near-moscow69contemporary-villa-surrounded-by-an-extensive-olive-grove ^Tt:contemporary-volumetric-house-in-mexico-by-aetarquitecturax+L7contemporary-warm-shelter-in-the-cold-country-of-norwayCcontemporary-weekend-retreat-in-usa-with-japanese-design-influences5%contemporary-west-palm-batát és a szépséget jelenti. A vintage darabok emlékeztethetnek régebben a régi idők varázsairól, magasabb színvonalat kínálhatnak és jobban inspirálnak.

  Ez a világos apartman Barcelonában az összes ilyen dolog kombinációját jelenti. Itt a fehér uralja az összes szobát, sőt a parketta is fehér. Ez a világos árnyalat és a magas ablakok növelik a téf 3< a fény ötletét. A természetes fény, amely belépni tud, még ennél fényesebbé teszi az egészet.

  MoreINSPIRATION
  • Apartman Barcelonában vintage kiegészítőkkel díszített
  • Malmö - Vintage Karakter Apartman
  • Miel Arquitectos Barcelona Apartman átalakítása

  A klasszikus stílus és a szüreti tárgyak az egész helyről jelen vannak a régi falfestményekről, amelyek a falakra függnek, néhány királyi székre vagy a kristálycsillárra. Ezeknek a tételeknek a sötét árnyalatai ellentétben állnak minden szobában. Még mindig vannak olyan modern elemek, amelyek harmonikusan kiegészítik ezt a klasszikus lakást. Van egy pohár pohár vacsorázó asztal, néhány sötét székekkel, a falon könyvespolc van a hálószobában, vagy a kanapé és az asztal a nappaliban.

  Bár minimalista lakásnak tekintik a kis számú bútorok használatát, az összes belső tér fehér színe a nagy terek benyomását keltik, mint például a hálószoba, ahol megcsodálhatják a hatalmas ágyat. Legalább minden a szoba egy vagy több királyi stílusú székből áll, amelyek királyi dekorációt hoznak létre, és &./smarthomemaking/hu_content5;tYn n nrek, az állatok és az összes lény megpróbál alkalmazkodni ahhoz a 6o 6noXHoooLonP=nYnYn({n0 n nohxn EXUP=n@ n@ n D nD n L nL n X nX n P nP n T nT n n nH nH n h?! n8=n HO EXUΌEXU?vn0XEXUjKnimatP=n n n novo?EXUhoneYEXUHQnmediP=n n n noo?ing-pXEXULQnlikeP=n n n noo#,?EXU duXEXUzRn243;P=n n n noNJo, ?EXU co 1U`n(@@p n n`o@! ,! , ! X _! nlo! ,! ,! X! n@nannl_5ab2_0Ann0vckpqe*?

 • Поздравления с Новым годом куму 2019

 • Следующая статья

  Оставьте свой комментарий